Primăria unei comune organizează “Nunțile de Aur”

255

Pe 2 iunie, Primăria Scărișoara organizează în comună o nuntă mare. Una de AUR, pentru a-i cinsti pe cei care au întemeiat familii în urmă cu 50 de ani și pe care respectul, dragostea și înțelegerea i-au ținut uniți la bine și la greu.

A devenit un obicei pentru administrațiile locale să premieze cuplurile care au împlinit o jumătate de secol de căsnicie, acțiuni menite nu numai să recompenseze dragostea și respectul reciproc al soților, ci să le și dea tinerilor un exemplu demn de urmat pentru întemeierea propriilor familii.  A venit rândul comunei Scărișoara să-și aprecieze seniorii și familiile trainice care au rezistat unite de-a lungul a peste cinci decenii, la bine și la greu, așa cum au jurat în fața Domnului.

Primarul Liviu Tiugan deschide seria Nunților de Aur, organizând prima ediție dedicată cuplurilor trainice. Astfel, pe 2 iunie, începând cu ora 14.00, la Căminul Cultural va fi sărbătoare: Nunțile de Aur ale comunei Scărișoara.

Scărișoara în știrile Realitatea Oltului:

https://realitateaoltului.ro/2017/12/06/inedit-un-primar-pe-hoverboard-la-scoala-pentru-a-preveni-absenteismul/

https://realitateaoltului.ro/2018/01/04/la-scarisoara-drumurile-de-pamant-raman-doar-amintire-contract-semnat-cu-ministerul-dezvoltarii/