Jandarmii olteni, mobilizați în stradă, la manifestările organizate în șase localități

78

Începând de astăzi și până pe 3 iunie, Oltul este gazda a numeroase acțiuni cultural- educative și de distracție, iar jandarmii vor fi angrenați în număr mare să asigure liniștea și ordinea publică.

Slatina, Caracal, Drăgănești- Olt, Bobicești, Movileni și Bucinișu sunt localitățile unde se organizează diverse manifestări ce vor impune și prezența jandarmilor.  În perioada 30 mai- 3 iunie, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt vor asigura ordinea publică şi protecţia participanţilor pe timpul manifestărilor.

În perioada 28 mai – 2 iunie, în  Slatina se desfășoară Festivalul Național pentru copii Căluşul Românesc, unde participă circa 2500 de copii din toată țara, iar în perioada 1- 3 iunie, la Caracal se organizează Festivalul Internațional de Folclor Căluşul Românesc.

Pe 1 iunie se organizează manifestări cu ocazia Zilei Copilului la Slatina, Caracal, Drăgăneşti Olt și Bobicești, și tot pe 1 iunie în localitatea Movileni se serbează Ziua Comunei.

Șirul evenimentelor ce impun prezența forțelor de ordine se încheie pe 3 iunie, cu o acțiune cultural-artistică organizată la Bucinișu.