Ales local caută la slătineni soluții pentru maidanezi

93

Proaspăt desemnat consilier local la Slatina, liberalul Ionuț Comănescu le dă întâlnire slătinenilor la sediul partidului pentru a-i consulta pe tema maidanezilor.

Cu vise de candidatură la fotoliul de edil al capitalei de județ, junele liberal Ionuț Comănescu își începe mandatul de ales al urbei (desemnat săptămâna trecută în locul lui Viorel Ionescu) cu o consultare cetățenească, iar tema este una care a stârnit vâlvă recent, după ce administrația slătineană a stabilit costurile de întreținere a unui câine în adăpostul de la Sărăcești la 1300 de lei pe lună.

Liderul organizației județene de tineret le dă întâlnire slătinenilor mâine, la ora 18.00.

„Dragi iubitori de animale din municipiul Slatina, doresc să mă consult cu dumneavoastră în vederea soluționării problemelor din adăpostul canin de la Sărăcești. Vreau să le oferim cățeilor de acolo dreptul la viață, o viață mai bună, și aici am nevoie de sprijinul dumneavoastră. În același timp, vreau să gândim o strategie pentru a putea rezolva problema cățeilor abandonați de pe străzile Slatinei.”, este propunerea lansată pe facebook de către Comănescu.