Cadou de nuntă: bătaie între nuntași. Nu s-au potolit până nu au intervenit mascații

368

Bătaie generală la o nuntă care a avut loc duminică noapte, la Buziaș, în urma căreia mai multe persoane au fost vătămate. Anchetatorii din Lugoj au reținut doi tineri de la care ar fi pornit scandalul.

Nunta finalizată cu scandal a avut loc la restaurantul hotelului Parc din staţiunea Buziaş. Potrivit Lugoj Info.ro, scandalul a izbucnit spre dimineaţă, când câţiva petrecăreţi au cerut ca muzica să fie oprită.

Imediat spiritele s-au încins între invitaţi şi întreaga petrecere s-a transformat într-un ring de box. Poliţiştii din Buziaş au ajuns imediat la locul scandalului, însă, depășiți fiind de situație, au cerut sprijinul echipajelor de la trupele speciale din Timişoara.

Mascaţii timişoreni au reuşit să pună capăt conflictului şi au dus la sediul Poliţiei Buziaş aproximativ zece persoane. Din altercaţie cel mai şifonat a ieşit unul dintre părinţii mirilor care s-a ales cu o rană serioasă pe faţă.

După audieri, poliţiştii şi procurorii au decis să reţină doi indivizi, unul din Buziaş şi unul din Timişoara. Bărbaţii ar fi fost cei care au provocat conflictul iar oamenii legii susţin că aceştia au mai avut probleme cu legea, unul fiind condamnat pentru tâlhărie, iar altul a comis mai multe infracţiuni în străinătate.