FOTO Ocolitoarea Caracalului, cu ghinion. Nici nu s-a deschis bine că a avut loc primul accident

365

La nici 12 ore de la inaugurare, pe centura ocolitoare a Caracalului a avut loc primul eveniment rutier. Din fericire nu a fost unul cu victime, ci doar cu pagube materiale. Informaţia ne-a fost furnizată de unul dintre prietenii de pa facebook căruia îi mulţumim.

Potrivit informaţiilor furnizate de prietenul din mediul virtual, evenimentul rutier de pe  centura ocolitoare a municipiului Caracal a avut loc la prânz, la mai puţin de o yi de la inaugurare. Din cauya neacordării de prioritate unui tir, şoferul unui autoturism Cielo a intract direct în mastodont. Deşi impactul a fost destul de puternic dacă ne luăm după poziţia tirului, nicio persoaneă nu a avut nevoie de ajutor medical. Dacă a scăpat cu bine din impact, şoferul vinovat va trebui să scoată ceva bani din buzunar pentru a-şi repara maşina. Cţât priveşte defecţiunile suferite de tir, ele vor fi reparate pe asigurarea şoferului vinovat.

 

Participanţii la trafic susţin că şoferul autoturismului Cielo nu a acordat prioritate tirului pebtru că nu ştia că fusese deschisă circulaţiei centura ocolitoare.

Centura ocolitoare a fost deschisă circulaţiei joi, după ora 18, la scurt timp după ce comisia tehnică a recepţionat lucrarea.