Șoferiță cu tupeu: a arătat polițistului permisul pozat cu telefonul, eliberat în Cipru

109

Mare le-a fost mirarea polițiștilor olteni ieri când, pe raza comunei Strejești, în loc de permis o șoferiță le-a arătat o poză pe telefon. Tupeista s-a ales cu dosar penal.

Nu avea permis de conducere, însă s-a aventurat la volanul unui autoturism pe drumurile Oltului. O șoferiță din Grădinari a avut curajul de a se prezenta în fața polițiștilor care au oprit-o în trafic cu permisul… pozat.

“Polițiștii rutieri au oprit în trafic, pe D.N. 64, pe raza comunei Strejești, o femeie, de 28 de ani, din comuna Grădinari, care conducea un autoturism. La solicitarea actelor de către polițiști, aceasta le-a prezentat pe telefonul mobil o fotografie  a unui permis de conducere eliberat de autoritățile cipriote. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că aceasta nu posedă permis de conducere .”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Depistarea șoferinței a fost făcută în cadrul unei razii de proporții desfășurate ieri timp de trei ore pe raza județului, acțiune în care au fost angrenați 138 de poilițiști care au legitimat peste 550 de persoane și au controlat în trafic peste 460 de autovehicule.