Petreceri în 12 localități. Peste 100 de jandarmi vor acționa de Rusalii, ajutați de craioveni

112

De Rusalii, jandarmii olteni vor primi sprijin de la colegii din Craiova, dar și de la polițiști, pentru a asigura ordinea și liniștea publică, misiunea lor fiind îngreunată de intervenția în 12 localități din județ unde sunt organizate acțiuni cultural-artistice și sportive.

Slatina, Caracal, Potcoava, Perieţi, Sprâncenata, Şopârliţa, Osica, Strejeşti, Dobroteasa, Tufeni, Oporelu şi Bobiceşti sunt localitățile unde în zilele de Rusalii sunt organizate diverse activități cultural-artistice. Pentru misiunile de asigurare a ordinii publice, IJJ Olt va primi sprijin, astfel încât de Cincizecime (Pogorârea Duhului Sfânt) să nu se înregistreze infracțiuni.

“În perioada 26-28 mai a.c., cu prilejul sărbătorii Rusaliilor, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, vor acţiona în cooperare cu I.P.J. Olt şi efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranță și liniște publică. Astfel, un număr de peste 100 de jandarmi vor acţiona zilnic în sistem integrat, pentru protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.”, arată IJJ Olt.

De asemenea, jandarmii vor asigura ordinea şi liniştea publică cu ocazia unor manifestări cultural artistic şi sportive organizate în 12 localități din Olt.