Haiducul de Bobicești își caută jumătatea la „Gospodar fără pereche”

4051

Printre burlacii declarați gospodari ce-și caută perechea prin intermediul unui show televizat se numără și un oltean. De fală, spunem noi, căruia i s-a dus vestea pentru modul de viață pe care a ales să-l trăiască într-un adevărat colț de rai din Bobicești.

Noul sezon „Gospodar fără pereche”, o emisiune ce caută pretendente pentru burlaci gospodari, a debutat aseară, în casele telespectatorilor intrând cu gând de însurătoare și un oltean „adoptat” pe plaiurile Bobiceștiului: Dan Dicu. Vestit pentru stilul de viață haiducesc pe care îl adoptă, Dicu administrează Epona Horse Land, un adevărat colț de rai, unde poţi să te apropii de cai, de natură, de bucătăria tradiţională, de arhitectura rurală, de obiceiuri străvechi, de dragoste de folclor și port autentic.

Are 41 de ani și este de profesie inginer constructor, a lucrat în gastronomie, contabilitate și management, însă în ultimii ani a ajuns la Bobicești unde și-a ridicat un conac și-i îndeamnă pe oameni să petreacă măcar câteva ore în sânul naturii, să cutreiere dealurile și pădurile în galopul cailor și să guste bucate făcute în casă.

La „Gospodar fără pereche” caută o jumătate fără cusur, iar cele care cred că pot să-i cucerească inima se pot înscrie la reality-show.

Filmulețul de prezentare a haiducului fără pereche:

https://protvplus.ro/portal/itempage/video/pro-tv-lui-dan-ii-place-ideea-de-a-fi-un-haiduc-si-asteapta-sa-fie-cucerit/5b06bfcef162067d8b31d974/