Memorialul Eugen Stanciu, la a treia ediție, adresat copiilor născuți în 2006/ 2007

81

Stadionul Metalurgistul Slatina va găzdui pe 9 și 10 iunie Memorialul Eugen Stanciu. Pentru organizarea celei de-a III-a ediții a competiției, administrația municipală va aloca o sumă de 2.600 lei din bugetul local.

În memoria căpitanului ”Generatiei de Aur” a fotbalului slătinean, DJTS Olt, Primăria Slatina și AJF Olt vor organiza pe 9 și 10 iunie pentru al treilea an Memorialul Eugen Stanciu. Competiția la fotbal pe teren redus, rezervată copiilor născuți în anul 2006/2007, se va desfășura pe stadionul Metalurgistul. Pentru organizarea competiției, Primăria municipiului Slatina va participa cu 2.600 de lei, bani ce vor fi supuși aprobării consilierilor locali în ședința de astăzi.

Eugen Stanciu, cunoscut sub numele de Gigi Stanciu, a evoluat la Oltul Slatina, Viitorul Scornicesti, iar în 1979 a debutat pe prima scenă a fotbalului românesc. După încheierea carierei de jucător în anul 1986, a fost la echipa slătineană președinte de club în diferite perioade.

La acest turneu, și-au anunțat participarea echipe din județul nostru, Luceafărul Severin, Viitorul Argeș, Hidro Rm.Vâlcea și, posibil, Dinamo București.