Replică uimitoare a unui șofer după ce a fost oprit în trafic! Mesajul a fost postat pe pagina Ministerului Afacerilor Interne

92

Un incident a fost pe pagina Ministerului Afacerilor Interne după ce un șofer oprit duminică seara de un polițist în Capitală a avut o replică incredibilă pentru omul legii.

Șoferul:

„-Dar nu trebuia să fiți aici!

– De ce?

-Gabriela mi-a zis că sunteți pe strada cealaltă!

– Gabriela fiind cine?

– Fata asta care vorbește la Waze! Aveți ordin de serviciu pentru strada asta? Dacă mi-l arătați suflu…dacă nu aveți, nu suflu!”, i-a spus șoferul polițistului.

„1. Nu vă bazați pe aplicațiile de navigație pentru a ne identifica în trafic, uneori și noi le folosim! Vedeți, Waze nu le știe chiar pe toate…

2. Atunci când vă oprește, polițistul are obligația să se prezinte. Restul e legendă. Așa că nu-i cereți documente justificative de care ați aflat din postările binevoitorilor care caută soluții pentru a scăpa de lege! Asta e ca și cum vă urcați în autobuz și-i cereți șoferului să vă arate permisul, ITP-ul, testul psihologic etc!

3. Dacă sunteți reticent și agresiv nu rezolvați nimic! Din contră, asta vă poate agrava situația.
Apropo, există cineva dintre dumneavoastră care a cerut ordinul de serviciu, legitimația etc. când a fost oprit de poliție într-o altă țară? Ne puteți spune și nouă ce reacție au avut polițiștii?”