Roxana Filip și Claudia Radu, înscrise pentru șefia Cabinetului IPJ Olt

276

Luni, 21 mai, cele două candidate la șefia Serviciului Cabinet din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt vor susține, la Centrul de Psihosociologie al M.A.I., evaluarea psihologică. Concursul se va susține pe 6 iunie.

Șefia Seriviciului Cabinet din cadrul IPJ Olt este disputată de doi candidați: fostul și actualul ocupanți prin împuternicire ai postului rămas vacant în ianuarie anul trecut, când comisarul-șef Alina Popescu a fost numită consilierul ministrului Afacerilor Interne. Candidații sunt două femei, ambele la un moment dat „vocile” poliției oltene, îndeplinind atribuția de purtător de cuvânt. Comisarul șef Claudia Radu, împuternicită șefa de cabinet a șefului poliției din județ după plecarea Alinei Popescu, a părăsit IPJ Olt în decembrie și activează în cadrul Compartimentului Resurse Umane al Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Slatina. Contracandidata, comisar de poliție Roxana Filip, fostul șef al Centrului Operațional al IPJ Olt, este împuternicită în prezent pe funcția pe care va susține concurs.

Concursul/examenul  va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt pe 6 iunie şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale, din tematica și bibliografia stabilite de comisie.Candidatele trebuie să treacă mai întâi de evaluarea psihologică, programată pentru luni, la Centrul de Psihosociologie al M.A.I.