Ziua comunei Crâmpoia, serbată de Sfinții Constantin și Elena, cu mari artiști

780
Imagine cu caracter ilustrativ

Localitatea Crâmpoia va fi în sărbătoare pe 21 mai. De Sfinții Împărați Constantin și Elena, administrația locală organizează cea de-a VII-a ediție a Zilei Comunei.

„Ducem întreaga viață pe tălpi geografia satului natal! Primăria și Consiliul Local Crîmpoia organizează, cu ocazia Sfinților Împărați Constantin și Elena, cea de-a VII-a ediție a Zilei Comunei. Vă așteptăm cu drag pe stadionul localității noastre!”, este invitația lansată de primarul Ionel Mirea pentru toți localnicii și nu numai. Iar Ziua comunei se anunță și anul acesta un eveniment care va aduce la Crâmpoia autorități județene și locale, dar și interpreți valoroși.

Pe scena amplasată pe stadionul comunal, începând cu ora 15.00 vor urca, prezentați de către Cove (Gabriel Coveșeanu), soliști îndrăgiți de muzică populară: Steliana Sima, Mariana Ionescu, Petrică Mâțu Stoian, Dorina Mete, Costel David, Nina și Nicu Spânu, Ștefan Minulescu, Florin Mete și Rapsozii Oltului de Jos.

Manifestarea se va încheia cu un foc de artificii.

Comuna Crîmpoia este situată la circa 40 km faţă de municipiul Slatina. Satul Crîmpoia, cunoscut sub numele de Cirpoi, apare atestat pentru prima dată în Hrisovul lui Neagoe Basarab din 23 iulie 1512.