Caracalul se transformă în Planeta Poveștilor: festival pentru copii cu zâne, vrăjitoare, animale din povești, jocuri și muzică

160

Spectacole de teatru de păpuși și animație, atelier de creație, jocuri interactive, desene pe asfalt, muzică și alte distracții îi așteaptă pe copiii din Caracal și împrejurimi în preajma Zilei Copilului. Vor fi  5 zile de distracție în cadrul Fest Kids.

Dacă la Caracal duminică se trage cortina peste cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Național de Teatru „Ștefan Iordache”, anul acesta dedicat maestrului Horațiu Mălăele, nici cei mici nu au fost uitați de către municipalitate, în perioada în care se serbează și Ziua Internațională a Copilului fiind organizat Fest Kids, festival aflat la cea de-a doua ediție.

Primăria Caracal și Centrul Cultural Municipal „Radu Șerban” aduc în fosta reședință a Romanațiului  zâne, vrăjotoare, roboței, iezi, lupi, scufițe, vulpițe, zmei, șotron, muzică și multă veselie. FestKids va începe pe 28 mai cu Planeta Poveștilor și se va încheia pe 1 iunie cu o manifestare organizată în Parcul Poroineanu.