Porți deschise la Școala Postliceală Sanitară de Stat Slatina

3181

Oltenii interesați de o carieră în domeniul sanitar urmând postliceala de stat sunt așteptați săptămâna viitoare să viziteze școala slătineană ce funcționează în incinta fostului internat al Liceului Metalurgic.

Școala Postliceală Sanitară de Stat Slatina își deschide porțile pe 17 și 18 mai tuturor celor care doresc să afle mai multe despre condițiile de școlarizare, specializări, oferta educațională a noului an școlar și, de ce nu, posibilități de a se încadra în muncă după absolvire. Ziua Porților Deschise este organizată în ambele zile între orele 13.00- 15.00.

La postliceala de stat slătineană sunt școlarizați la cursuri de zi, fără taxă, asistenți medicali generaliști, de farmacie sau balneofizio- kinetoterapie și recuperare, iar cu taxă asistenți emdicali generaliști, de farmacie și de laborator. Pe parcursul celor 3 ani de studiu, cursanții au posibilitatea de a participa la stagii de formare profesională în țări ale Uniunii Europene, iar școala încheie partneriate și cu angajatori străini care doresc să încadreze în muncă viitorii absolvenți .

Școala Postliceală Sanitară Slatina a fost fondată în anul 1991.

Postliceala Sanitară Slatina în știrile Realitatea Oltului:

Asistenți medicali, pregătiți în Spania

sau

https://realitateaoltului.ro/2018/03/16/16-elevi-ai-scolii-postliceale-sanitare-slatina-formati-pentru-stagiul-de-pregatire-intr-o-clinica-din-spania/

https://realitateaoltului.ro/2017/10/17/elevi-ai-scolii-postliceale-slatina-instruiti-intr-o-clinica-din-spania-proiect-finantat-de-comisia-europeana/