“Metoda Accidentul” revine. Femeie de 63 de ani, jefuită de 13.000 de lei

62

O femeie de 63 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost înşelată cu 13.000 de lei prin “metoda accidentul”.

Victima a fost sunată pe telefonul fix de un bărbat care s-a recomandat ca fiul său şi i-a cerut bani pentru a salva vieţile a două victime ce ar fi rezultat în urma unui accident de circulaţie.

Bărbatul i-a spus că el este autorul accidentului şi că-l va trimite după bani pe şoferul avocatului său. Fără să verifice imediat informaţiile primite la telefon, femeia i-a dat suma cerută unui individ pe care nu-l cunoaşte şi care s-a prezentat la uşa apartamentului în care locuieşte.

Ulterior, reclamanta a luat legătura telefonic cu fiul său, care i-a spus că a fost înşelată, motiv pentru care s-a adresat poliţiştilor, solicitând efectuarea de cercetări, în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Potrivit poliţiştilor, alte trei persoane din Hunedoara au sesizat marţi seara Poliţia municipiului că au fost sunate de indivizi necunoscuţi, care au încercat să le inducă în eroare prin acelaşi mod de operare.