Doi noi poliţişti au depus jurământul la Olt

908

Poliţiştii olteni au de la începutul acestei săptămâni doi noi colegi. Aceştia au depus astăzi jurământul de credinţă al poliţistului.

În urma promovării unui examen de încadrare din sursă externă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt are, începând cu data de 7 mai, doi noi angajaţi. Aceştia au depus astăzi jurământul de credinţă în faţa conducerii poliţiei oltene.

Concursul s-a desfăşurat în luna martie pentru ocuparea a două funcții vacante, în cadrul Serviciului Comunicații și Informatică.

„22 de persoane și-au manifestat interesul pentru a intra în rândul polițiștilor, înscriindu-se la concurs pentru ocuparea celor 2 funcții. În urma desfășurării concursului, au fost declarați admiși  Achim Cornel Alexandru și Lupu Cosmin Ion, ambii din județul Olt, obținând note peste 8.65. La data de 07 mai, cei doi au dobândit calitatea de polițist. Inspectoratul de Poliție Județean Olt îi felicită și le urează succes în noua activitate pe care o vor desfășura!”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.