Bătaie în trafic, la Balş. Unul dintre barbaţi a murit

5666

În urma unei şicanări în trafic, luni, la Balş, a izbucnit o adevărată bătaie între un biciclist şi un şofer. Conducătorul auto şi-a lovit adversarul în vârstă de 43 de ani, din localitate, cu pumnii la nivelul feţei. Bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de trotuar. Impactul a fost aşa de puternic încât acesta a intrat în comă. El a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi de aici la Craiova. Astăzi, bărbatul a decedat, iar procurorii au decis să-l pună pe şoferul bătăuş sub acuzare de lovituri cauzatoare de moarte.

Un bărbat din Balş, şofer, va plăti cu vârf şi îndesat ieşirea pe care a avut-o luni când s-a năpustit cu pumnii asupra unui alt participant la trafic care nu-i dăduse prioritate. În urma loviturilor aplicate, ,,adversarul din trafic,, a căzut şi s-a lovit la cap de trotuarul din apropiere. Impactul l-a băgat pe bărbat în comă. În ciuda eforturilor medicilor de la Spitalul de Urgenţă din Craiova, pe mâinile cărora a ajuns victima, aceasta a murit.
În urma decesului concetăţeanului care i-a căzut victimă, bărbatul nervos va trebui să răspundă în faţa legii nu pentru loviri şi alte violenţe, infracţiuni pentru care fusese cercetat în urma incidentului, ci pentru lovituri cauzatoare de moarte. Procurorii de la Tribunalul Olt, care se ocupă de caz, au decis schimbarea încadrării judiciare a fapte şoferului nervos.