PMP Olt se pregătește de alegeri

222

PMP-iștii olteni se pregătesc de alegeri. Conferința județeană pentru alegerea comitetului executiv și a președintelui organizației județene a Mișcării Populare la Olt va fi organizată spre finele acestei luni.

Cu sarcina de a reorganiza organizația județeană a Mișcării Populare mai mult de la zero, după „divorțul” de UNPR, PMP Olt păstrând doar un sfert din structurile locale, cu 2 viceprimari și 28 de consilieri locali, Vanina Badea, viceprimar al orașului Balș, reușește la trei luni de la preluarea președinținției interimare să resusciteze organizația județeană și să pregătească alegerile pentru comitetul executiv.

Evenimentul prin care PMP Olt își va desemna conducerea va fi organizat pe 26 mai la Slatina, printre invitații de onoare numărându-se reprezentanți de la centru, dar și colegi de la organizațiile județene ale celorlalte partide.

Candidaturile pentru conducerea organizației Olt a partidului condus de senatorul Traian Băsescu, fost președinte al României în perioada 2004- 2014, vor fi primite după data de 14 mai.