5 campioni naționali și 2 vicecampioni la karate

260

Karatiștii de la BU-DO Slatina sunt din nou campioni naționali la cadeți juniori și tineret. Finala Campionatului Național de Karate tradițional de la Iași a adus sportivilor antrenați de Romeo Costică noi rezultate de excepție.

5 medalii de aur, 2 de argint, 5 de bronz și 8 locuri IV este palmaresul impresionat al celor șase sportivi de la clubul BU-DO Karate Slatina înregistrat la finala Campionatului Național de Karate tradițional pentru cadeți, juniori, tineret și seniori organizată la Iași în acest weekend. Cele două fete și patru băieți s-au numărat printre cei 285 de karateka participanți din toată țara.

Campioni naționali sunt: Maria Păduroiu (studentă în Anglia)- kumite individual juniori, iar la kumite echipe juniori Mihai Păduroiu, Toni Goran, Mădălin Stroiuleasa și Andrei Buzgurilă. Vicecampioni naționali sunt Andrei Buzgurilă- kumite individual cadeți și Andreia Filip- tineret.

Peste două săptămâni, clubul slătinean va fi prezent cu circa 20 de copii la finala Campionatului Național de karate pentru copii. Pe baza rezultatelor obținute de la finale se va stabili lotul național care va reprezenta România la competițiile europene și internaționale.

https://www.facebook.com/romeoeugen.costica/videos/1500392730087507/