CSM Slatina, o victorie cât un obiectiv. Află ce se întâmplă cu handbalistele slătinene

82

CSM Slatina a învins ieri, în deplasare, HCM Slobozia. Calculele arată că, victoria este una extrem de importantă. Datorită celor trei puncte, echipa slătineană îşi atinge obiectivul de a rămâne şi anul viitor în Liga Florilor, cu trei etape înainte de final. În procent de peste 75%, echipa slătineană va permina pe locul 10.

Echipa pregătită de Victorina Bora s-a impus în meciul din deplasare cu HCM Slobozia cu scorul de 18 la 15. Cele trei puncte obţşinute în deplasare face ca CSM Slatina să scape de emoţiile participării la baraj pentru a se menţine pe prima scenă a handbalului românesc feminin.
Performanţa este cu atât mai importantă cu cât CSM Slatina este nou promovată şi, în plus, a reuşit să facă faţă pretenţiilor din Liga Florilor în mare parte cu ajutorul sportivelor care au reuşit calificarea pe prima scenă.
Jocul de ieri, transmis în direct de postul public de televiziune, a arătat o echipă slătineană determinată, capabilă de un joc frumos şi bine pregătită, care merită să joace pe prima scenă handbalistică a ţării.
CSM Slatina a condus jocul de la început până la final, obţinând o victorie meritată şi extrem de importantă pentru atingerea obiectivului: rămânerea în Liga Florilor.
Teoretic, sportivele noastre au scăpat de emoţii în procent de 75%, practic echipa antrenată de Victorina Bora a evitat prin această victorie meciurile de baraj care ar fi ridicat un semn de întrebare cu privire la şansele de a rămâne printre cele mai bune echipe.