Accident spectaculos ! Femeie transportată cu elicopterul la spital

197

Un accident rutier s-a produs joi la kilometrul 180 pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, în urma căruia, o femeie de 25 de ani a fost transportată cu elicopterul la un spital din Constanța.

Se pare că femeia rănită în accident, a pierdut controlul mașinii, după care a intrat în parapetul de pe linia mediană pe care l-a spulberat. Mașina s-a răsturnat pe sensul opus și a aterizat pe capotă.

“SAJ Constanţa a fost informat cu privire la producerea unui accident rutier pe A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 180, în urma căruia o persoană a fost rănită. La faţa locului s-a deplasat un elicopter care a preluat victima accidentului, o persoană de sex feminin în vârstă de 25 de ani care prezintă traumatism cranian, dar este conştientă, stabilă, aceasta fiind transportată la un spital din Constanţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră este oprită momentan pe banda a doua în zona în care s-a produs accidentul, iar traficul se desfăşoară pe prima bandă şi pe cea de urgenţă a sensului de mers către Constanţa.