Deputatul Alexandru Stănescu urează “La mulţi ani!” tinerei generaţii

70

Astăzi, sărbătorim tânăra generaţie, 2 mai fiind marcată Ziua Naţională a Tineretului. Tinerii Oltului nu au fost uitaţi de ziua lor de către deputatul de Olt Alexandru Stănescu, care a ţinut să le facă o urare.

În 2004, ziua de 2 mai a fost decretată Ziua Naţională a Tieretului, iar în 2008, Ziua Tineretului a fost decretată zi liberă pentru toată lumea. Începând din 2016, anual, un oraş din România primeşte titlul de Capitala Tineretului din România, ce funcţionează pe principii similare cu Capitala Europeană a Tineretului. Primul oraş din România desemnat Capitala Tineretului din România a fost Timişoara, urmat de Bacău, iar în perioada 2 mai 2018 – 1 mai 2019 Capitala Tineretului din România va fi Baia Mare.

Alegând un mijloc de comunicare la modă şi accesibil tinerei generaţii- o reţea de socializare, deputatul de Olt Alexandru Stănescu a ţinut să le transmită tinerilor, de ziua lor, o urare.

“Ziua de #2mai este dedicată sărbătoririi tineretului, viitorul acestei țări. Astăzi, în mod special, suntem datori să analizăm dacă facem suficient pentru generația adulților de mâine, dacă reușim să le asigurăm un viitor în țară. La mulți ani tuturor tinerilor din #România!”, a transmis parlamentarul oltean.