“Cupa DHS”, pe esplanada Slatinei. Cei mai buni bicicliști, așteptați la concursul de îndemânare

246

Marțea viitoare, esplanada Slatinei se va transforma într-un poligon pentru cei mai buni bicicliști, care-și vor arăta măiestria atât în parcurgerea unui traseu, cât și cunoașterea unor noțiuni teoretice.

Slalom printre jaloane, săritura peste obstacol, trecerea printr-un coridor format din 3 perechi de scânduri, slalom printre jaloane așezate în zig-zag, trecerea pe punte, cumpăna, scândura cu suprafața denivelată, poarta cu bare mobile și spațiul de oprire sunt probele din cadrul poligonului pe care copiii cu vârste între 9 și 14 ani înscriși la “Cupa DHS” trebuie să le treacă, alături de proba de cunoaştere a regulilor de circulaţie, istoria bicicletei, modele de biciclete DHS – proba teoretică (chestionar tip grilă).

Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina organizează marți, 8 mai, orele 15:00, pe Esplanada Slatina, etapa județeana a Concursului Național „Cupa DHS”, concurs adresat elevilor de gimnaziu. Concursul este dotat cu premii constând în accesorii pentru ciclism. Este un concurs dedicat echipajelor formate din doi băieți și 2 fete ( fată-băiat de clasele V-VI și fată-băiat de clasele VII-VIII).