Beat, cu mașina în trombă, printre petrecăreții de la Pădurea Strehareți. Vezi ce a pățit

353

Bine aburit de alcool, un șofer s-a apucat de 1 Mai să facă slalom printre petrecăreții de la Pădurea Strehareți. Distracția i-a fost curmată de jandarmi.

Deși circulația a fost oprită în zona Pădurii Strehareți de 1 Mai, pentru a nu pune în pericol petrecăreții, dar mai ales copiii, un șofer nu a respectat indicația și s-a ales astfel cu amendă aplicată de jandarmi, dar și cu cercetarea poliției. Teribilistul a fost depistat sub influența băuturilor alcoolice, refuzând inițial colaborarea cu forțele de ordine.

Potrivit IJJ Olt, bărbatul în vârstă de 30 de ani, din Slatina, a condus în mod agresiv autovehiculul, punând în pericol persoanele aflate în zonă. „În momentul în care a fost interpelat de către jandarmi, persoana a refuzat să se legitimeze şi a refuzat colaborarea cu organele de ordine. Pentru că prezenta simptomele unei persoane aflate în stare de ebrietate, la faţa locului a fost solicitat un echipaj de poliţie rutieră. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 1,28 mg. alcool în aerul expirat. Jandarmii i-au aplicat o amendă în valoare de 300 de lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61 din 1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, arată IJJ Olt.

Șoferul a fost predată poliţiei rutiere în vederea continuării cercetărilor.