Tăriceanu, pus la zid de susținătorii lui Iohannis „Atât îi duce capul”

55

Scandal imens în lumea politică. Afirmaţia jignitoare a lui Călin Popescu Tăriceanu, care a spus despre cei care l-au votat pe Klaus Iohannis în 2014 că ‘atât îi duce mintea’, i-a scos din sărite pe cei din Opoziţie. Vicepreşedintele PNL, deputatul Florin Roman, l-a somat pe Tăriceanu să-şi ceară scuze cetăţenilor.

„Președintele Senatului României, Călin-Anton Popescu-Tăriceanu, a jignit circa 6,2 milioane de români, într-o manieră suburbană. “Atât îi duce mintea” a spus al doilea om în statul român despre cei care au votat Klaus Iohannis președinte al României! Insinuarea că cele câteva milioane de români nu gândesc, nu este doar jignitoare, ci și nepermisă din partea unui demnitar al statului român, care se prezintă de fiecare dată ca fiind un “adevărat liberal”!

Sper, încă, domnule Tăriceanu, să înțelegeți gravitatea acestei gafe, de aceea vă solicit, în calitate de vicepreședinte PNL, să vă retrageți urgent această declarație total nefericită și să vă cereți scuze românilor pe care i-ați jignit.

Da, recunosc, atât ”m-a dus capul”! Am votat Klaus Johannis-președinte și sunt mândru de asta. La fel au procedat alți circa 6,2 milioane de români. E opțiunea noastră a celor care credem în președinte! Pentru asta merită să fim jigniți de dumneavoastră? Greșeala recunoscută e pe jumătate iertată! Faceți ceea ce vă cer cei 6,2 milioane de români pe care i-ați jignit, așa cum nici partenerul dumneavoastră, Liviu Dragnea, nu a reușit. În caz contrar, românii pe care i-ați jignit nu vă vor uita niciodată obrăznicia. Dați dovadă ca sunteți încă un om rațional și nu un politician măcinat de ura împotriva celor care au o altă opțiune politică decât a dumneavoastră! Regret ca rațiunea dumneavoastră nu mai are legătură cu bunul simț! Iar un gest minimal, așteptat de milioane de români, este să va cereți scuze, dacă încă nu ați făcut-o!”, a spus Roman, conform unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.