Crima din Botoșani – noi detalii șocante! Cine este de fapt criminalul fetei de 18 ani

472

Crima din Botoșani a şocat întreaga ţară. Un tânăr a ucis, cu sânge rece, o adolescentă de 18 ani. Băiatul, în vârstă de 16 ani, a omorât tănăra cu 30 de lovituri de cuţit. Crima a avut loc într-o pădure de la marginea Botoşaniului.

Bogdan Ionel, ucigaşul Petronelei Mihalachi, şi-a recunoscut fapta, în faţa anchetatorilor. Mai, şocant este faptul că membrii comisiei medico-legale la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, au stabilit că adolescentul a avut discernământ în momentul comiterii odioasei crime.

De asemenea, băiatul şi-a premeditat fapta, deoarece acesta avea asupra lui un cuţit, pe care, ulterior, l-a folosit pentru a o ucide pe victimă.

Cel mai bun prieten al adolescentului l-a descris pe Bogdan ca fiind un băiat destul de liniştit, ce a crescut fără tată, mama lui este la muncă în Italia. Acesta a mai precizat că Bogdan ţinea foarte mult la prietena lui, însă tânăra a fost cea care a făcut sacrificii pentru binele relaţiei dintre ei.

În opinia prietenului lui Bogdan, crima a fost comisă de iubita lui , iar acesta a fost nevoit să ia asupra lui totul, notează stirilekanald.ro.O prietenă apropiată adolescentului a conturat o altă variantă, în cazul crimei din Botoşani. Fata crede că iubita băiatului, a fost de faţă când a avut loc crima.

Bogdan a fost arestat de oamenii legii, istanţa hotărând reţinerea lui pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor.Mama adolescentului continuă să ia apărarea fiului ei, considerând că acesta nu este vinovat.