Sorin Grindeanu iese la lumină și atacă liberalii

63

Fostul premier Sorin Grindeanu îl atacă dur pe primarul Timişoarei, Nicolae Robu, despre care spune că nu este „doar cu un narcisist, ci şi un mitoman de profesie care ţine captiv un oraş întreg”. Grindeanu afirmă că la Timişoara nu există contract de dezinsecţie şi deratizare, nu există contract pentru colectarea deşeurilor stradale şi nici măcar nu a fost demarată procedura de achiziţie a respectivului serviciu, iar tramvaie renovate cu sute de mii de euro se strică din două în două zile.

Într-un mesaj postat pe Facebook sâmbătă dimineaţă, Sorin Grindeanu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, spune că la Timişoara nu există de aproape cinci ani contract de dezinsecţie şi deratizare, nu există contract pentru colectarea deşeurilor stradale şi nici măcar nu a fost demarată procedura de achiziţie a respectivului serviciu, tramvaie renovate cu sute de mii de euro se strică din două în două zile , iar iarna ninge masiv şi nu se deszăpezeşte.

„Pentru toate acestea, dintr-un birou în care temporar stă un domn, se ţipă isteric şi se arată cu degetul vinovaţi imaginari: angajaţi ai primăriei, viceprimari, consilieri, timişoreni, guverne, parlamentari, poate chiar şi extratereştrii. Cred că aţi înţeles cu toţii despre cine este vorba şi cunoaşteţi talentul cu care vremelnicul edil se ascunde în spatele eşecurilor. Ultima declaraţie, nu nefericită, ci de-a dreptul mincinoasă a acestui trist personaj este legată de semnarea unui contract cu Retim(ştiţi, acea societate care i-a cumpărat un Mercedes cu 75.000 de euro), contract pe care, susţine personajul cu pricina, l-aş fi semnat eu”, spune Sorin Grindeanu.