Atenție, olteni! Produs TOXIC! Înapoiați produsul dacă l-ați cumpărat din supermarket!  

160

Un retailer german cu supermarketuri în Slatina, Balș și Caracal a retras de la vânzare un produs considerat toxic. Oltenii care l-au cumpărat sunt sfătuiți să nu-l consume și să-l returneze oricărui magazin LIDL, nefiind cerut bonul fiscal, urmând să-și primească înapoi banii.

Sucul de mere și sfeclă roșie „Cămara noastră”, vândut în cutii de 2 litri, cu data de expirare 24.01.2019, produs de compania Mărul Argintiu, a fost retras de la vânzare de către Lidl România, după ce producătorul a anunțat că a depistat toxina Patulină.

„Producătorul român SC Mărul Argintiu SRL recheamă preventiv produsul „Cămara Noastră Suc de mere și sfeclă roșie, 2L”, cu data de valabilitate 24.01.2019. În cadrul verificărilor interne, într-o probă a fost depistată toxina Patulină. Patulina poate avea efecte toxice asupra organismului uman. Întrucât nu poate fi exclus vreun risc asupra sănătății, clienții sunt rugați insistent să țină cont de această rechemare și să nu consume produsul în cauză.

Produsul „Camara Noastra Suc de mere si sfecla rosie, 2L” al producătorului SC Marul Argintiu SRL a fost vândut de către Lidl Romania. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl Romania a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare. Produsul mai sus mentionat, cu data de valabilitate 24.01.2019, poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Camara Noastra Suc de mere si sfecla rosie, 2L” al producătorului SC Marul Argintiu SRL. Alte produse vândute de către Lidl Romania, inclusiv alte produse ale producătorului SC Marul Argintiu SRL, nu sunt afectate de această rechemare. Producătorul SC Marul Argintiu SRL își cere scuze față de persoanele afectate pentru neplăcerile create.”, a anunțat compania.