“Doina Oltului” își mărește “familia”

277

Directorul Ion Creţeanu deschide „uşile” ansamblului pentru noi membri, în special tineri cu talent, ce doresc să urmeze o carieră în domeniul artistic şi care au calităţile necesare pentru a reprezenta cu cinste judeţul şi foclorul oltenesc pe scene naţionale sau internaţionale, oferindu-le astfel şansa de a lucra cu un ansamblu şi de a învăţa de la profesionişti.

Ansamblul Profesionist pentru Promovarea Culturii Tradiţionale „Doina Oltului” din Slatina își mărește “familia”. Instituția aflată în subordinea Consiliului Județean Olt recrutează un solist vocal, treaptă profesională debutant, fără nivel studii, în cadrul Secţiei Muzicale și un solist balet, treaptă profesională I, fără nivel studii, în cadrul Secţiei Coregrafie, pentru care este necesară vechime minimă de 6 ani şi 6 luni în specialitatea funcţiei.

9 mai este termenul limită de depunere a dosarelor, proba practică urmând a fi susținută pe 17 mai, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Instituție artistică de spectacol, Ansamblul Profesionist pentru Păstrarea și Promovarea Culturii Tradiționale “Doina Oltului” s-a înființat în 1979.