1 Mai, la Strehareți, cu grătare și loc de distracție pentru copii

569

Streharețiul va reveni anul acesta în preferințele locuitorilor din jurul Slatinei ca loc de petrecere a zilei de 1 Mai. Primăria Slatina a emis până acum 5 autorizații pentru comercianți, însă termenul până la care cei interesați să ofere servicii pentru o zi de neuitat este vineri.

Cu mititei, trambuline, tarabe cu jucării și diverse produse alimentare sau de distracție, muzică și spațiu suficient de a petrece o zi relaxantă în aer liber, la iarbă verde, unde cei mici pot alerga și să se joace în voie, Streharețiul este locul cel mai căutat din Slatina de 1 Mai. Iar anul acesta se pregătește din nou să-și întâmpine vizitatorii. Primăria Slatina a salubrizat zona în așteptarea slătinenilor care vor să petreacă de 1 Mai acolo și a reamenajat cele două locații cu grătare. Iar primii comercianți interesați și-au procurat deja autorizațiile.

„Până azi, avem 5 solicitări din partea unor comercianți ce și-au manifestat intenția de a fi prezenți la Pădurea Strehareți pe 1 Mai. Conform solicitărilor depuse de aceștia, ei au anunțat că vor fi prezenți pe platoul Strehareți cu echipamente  distractive (tobogane, trambuline, etc.), grătar, jucării, înghețată, popcorn.  Ne așteptăm ca numărul comercianților să crească având în vedere că vineri expiră termenul limită până la care se pot depune cereri în acest sens”, ne-a declarat Mugurel Manea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Slatina.

Alte locații unde s-au mai anunțat până acum acțiuni organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Muncii sunt Pădurea de la Saru, unde Primăria Bobicești va organiza Sărbătoarea Mărgăritarului, și Centrul hipic Epona Horse Land Bobicești.

Pe aceeași temă:

Invitație pentru olteni: 1 Mai pitoresc, într-un colț de Rai