Mihai Goman se dezice de afacerile necurate ale fratelui Fluture

621

Statutul de frate al lui Fluture Goman din Drăgăneşti Olt i-a adus lui Mihai Goman multe neplăceri. Cele mai multe au fost cauzeate de confuzia creată între ei. El, Mihai Goman, afacerist fără vreo problemă penală, fratele-Fluture Goman, afacerist cu multe dosare penale la activ, majoritatea pentru cumpărarea de influenţă, spălare de bani şi prejudicierea unor bugete ale diverselor admninistraţii locale din ţară. Ultima confuzie creată între cei doi fraţi a apărut zilele trecute, în urma instrumentării de către DNA Braşov a unui dosar în care a fost, în cele din urmă, arestat preventiv atât primarul oraşului Ghimbav, cât şi unii dintre angajaţii administraţiei braşovene, iar pe numele lui Fluture Goman şi Cristinel Goman din Drăgăneşti s-a solicitat emiterea mandatelor de arestare pentru 30 de zile.

,,Eu sunt Mihai Goman, sunt om de afaceri din Drăgăneşti sunt liber şi nu sunt cercetat de DNA Braşov. Nu am nimic de a face cu acest dosar. Eu sunt un om cinstit, care evită să facă afaceri cu instituţiile statului. Puteţi să mă verificaţi la poliţie. Nu am fost niciodată citat în vreun dosar fie şi pentru a da declaraţie. Cel care face afaceri cu mobilier stradal cu primăriile din ţară este Fluture Goman. El este cercetat la Braşov, nu eu. Eu sunt cel care administrează firma Prima Piaţă 2000 şi am preluat această firmă în condiţii cât se poate de legală. Confuzia creată îmi aduce prejudicii de imagine, atât mie cât şi firmei pe care o administrez”, ne-a declarat Mihai Goman, care a precizat că, de cel puţin trei ani, nu a mai avut niciun fel de contact cu Fluture Goman care este fratele său.

,,Nu mă interesează cum îşi face el afacerile, ci sunt preocupat de cum îmi gestionez eu afacerile. Întotdeauna am încercat să respect legea şi să nu am probleme. Dacă el o face altfel, este probleme lui. Din păcate, uneori am şi eu probleme, este adevărat că doar de imagine, din cauza afacerilor lui”, a mai spus afaceristul din Drăgăneşti.