Omorât cu bestialitate în plină stradă

191

Politistii au anuntat ca fac cercetari intr-un dosar penal care sa lamureasca imprejurarile exacte in care barbatul a murit. Oamenii legii au precizat ca agresorul in varsta de 59 de ani a fost retinut.

”Am fost anuntati despre faptul ca pe Bulevardul Muncii are loc o altercatie intre doi barbati. La sosirea echipajelor, un barbat a fost gasit cazut la pamant iar medicii de pe ambulanta au constatat decesul”, a declarat pentru Resita.ro, Dinu Nicorici, purtator de cuvant in cadrul IPJ Caras-Severin.

Mai multi martori sustin ca scandalul intre cei doi ar fi plecat de la un joc de scrabble insa lucrurile vor fi lamurite abia dupa audieri. Ancheta este coordonata de un procuror care s-a deplasat la locul crimei. Deocamdata a fost intocmit un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte insa nu este exclus ca acuzatia sa fie schimbata in omor, dupa efectuarea necropsiei. Agresorul este retinut pentru 24 de ore si cel mai probabil va ajunge in fata judecatorilor, procurorii solicitand arestarea preventiva.