16 posturi titularizabile în Olt. Lista, publicată de IȘJ Olt

1161

Inspectoratul Școlar Județean Olt a publicat lista posturilor didactice/catedrelor didactice vacante pentru angajarea cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată disponibile  la concursul național de titularizare.

Cadrele didactice care vor să se titularizeze pot depune dosarele la IȘJ Olt în  perioada 23 aprilie-3 mai 2018, după următorul orar: luni, marți și joi: 9,00- 15,00; miercuri și vineri: 9,00- 14,00. Lista posturilor/catedrelor vacante titularizabile pentru concurs cuprinde 16 posturi, dintre care cele mai multe la sunt la Centrul Special pentru Educație Incluzivă Balș (profesor itinerant Corabia, profesori psihopedagogi speciali la Redea și Caracal), la Colegiul Național Vocațional- muzică instrumentală (pian, clarinet) și Școala Postliceală Sanitară Slatina.

11 iulie este data stabilită pentru examenul de titularizare din acest an, însă calendarul cuprinde numeroase etape, demarate încă din ianuarie, ce se vor încheia pe 28 septembrie prin transmiterea la ministerul de resort a situației globale privind repartizarea candidaților pe posturile didactice/catedrele vacante/ rezervate.

Pe lista posturilor pentru perioadă determinată figurează 25 de posturi, cele mai multe pentru educatoare/ institutor (9), educație fizică, dansuri la Palatul Copiilor, construcții și lucrări publice, posturile vacante fiind la Vitomirești, Slatina, Corabia, Drăgănești, Caracal, Balș, Scornicești, Fărcașele, Sprâncenata, Brebeni, Studina și Strejești.

http://titularizare.edu.ro/2018/generated/files/j/index.html#OT

Lista posturilor incomplete abundă în ore la catedrele de biologie și chimie.

http://titularizare.edu.ro/2018/generated/files/j/index.html#OT