Invitație pentru olteni: 1 Mai pitoresc, într-un colț de Rai

270

Cu cortul sau rulota, foc de tabără, muzică, dans, plimbări călare și mâncare tradițională, oltenii sunt așteptați de 1 Mai să petreacă românește, în aer liber și în sânul naturii, într-un adevărat colț de Rai.

Centrul de echitație și călărie ecvestră Bobicești le pregătește oltenilor care doresc să petreacă de 1 Mai în sânul naturii, o sărbătoare pe sufletul lor.

„De 1 MAI sub deviza „ȘTIM SĂ MUNCIM, DAR ȘI SĂ NE DISTRĂM”, vă așteptăm cu drag să ne simțim bine în acest „COLȚ DE RAI”. Cei ce doresc să campeze corturile sau rulotele sunt bine veniți. Foc de tabară, muzică, dans, căluți și, nu în ultimul rând, mâncărurile tradiționale românești vor fi prezente într-un cadru de basm.”, este invitația lansată de Dan Dicu, administratorul Epona Horse Land Bobicești.

Un 1 Mai relaxant, principala atracție, mai ales pentru copii, fiind caii centrului hipic.

Ziua Internațională a Muncii a fost decretată de către Congresul Internaționalei Socialiste în anul 1889. În România, această zi a fost sărbătorită pentru prima dată de către mișcarea socialistă în 1890.

Locul unde sunt așteptați oltenii să petreacă la Bobicești:

De 1 MAI sub deviza "STIM SA MUNCIM DAR SI SA NE DISTRĂM "va asteptam cu drag sa ne simțim bine in acest "COLȚ DE RAI" Cei ce doresc sa campeze corturile sau rulotele sunt bine veniți.Foc de tabara, muzica,dans,căluți si nu in ultimul rand mancarurile tradițional romanesti vor fi prezente intr-un cadru de basm.Share pls!

Publiée par Nicholas Alessandro sur mercredi 18 avril 2018