Polițiștii argeșeni se-ncurcă în drogații slătineni

400

Coincidență ciudată, care i-au făcut pe polițiștii piteșteni să se încurce: tânărul prins aseară în trafic pe raza localității Lunca Corbului nu se numește Bogdan Noajă, ci Ștefan Noașă, este tot din Slatina, are aceeași vârstă și aceleași antecedente legate de consumul de substanțe stupefiante.

Un tânăr slătinean a fost oprit în trafic noaptea trecută pe Drumul Național 65 Pitești – Slatina în localitatea Lunca Corbului din Argeș. Bărbatul conducea haotic și asta le-a atras atenția polițiștilor. Li s-a părut că ar fi beat sau drogat și l-au testat, rezultatul fiind zero. L-au dus apoi la Spitalul Județean Argeș pentru a i se recolta probe, fiind suspectat că ar fi consumat substanțe stupefiante. La auzul numelui, rostit sub amețeală, s-a creat imediat o confuzie cu fiul unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, Bogdan Noajă, de aceeași vârstă, tot din Slatina, beizadea care în 2015 a fost reținută alături de alți doi pentru consum și trafic de substanțe interzise, iar în acest an a fost prins în trafic de două ori, în luna ianuarie, fiind suspect că ar fi consumat droguri.

De fapt, pe tânărul de aseară îl cheamă Ștefan Noașă și îl leagă de Bogdan Noajă multe coincidențe: ambii din Slatina, cercetați pentru droguri, vârste la fel.

UPDATE la materialul:

Fiul procurorului Noajă, din nou prins la volan drogat. Află pe unde a umblat amețită de „praf de stele” beizadeaua

â