Fostul ministru al Sănătății va fi dat în judecată de Gabriela Firea! Primarul Capitalei a făcut anunțul

78

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, va fi dat în judecată de primarul Capitalei Gabriela Firea, pentru informațiile false pe care le-a împărtășit pe Facebook referitor la cazul fetiței de opt ani cu fibroză chistică, după cum declară aceasta.

„Ca să se realizeze o operație de transplant, fie că este renal, pulmonar sau de altă natură, trebuie să fie îndeplinite câteva condiții. În primul rând, să existe organul donat. Am observat că este o campanie negativă dusă în mass-media de un fost ministru al Sănătații care are business în domeniul sănătății. Eu nu pot să-i urez succes pentru că își face campanie electorală cu sănătatea românilor și se joacă, practic, cu informații neadevărate pe care le exprimă în spațiul public și din nefericire ele sunt preluate.

A fost și la câteva posturi de televiziune, dar a fost demontat în tot ceea ce a afirmat de către managerul Spitalului Sf. Maria, de domnul doctor Copca, pentru că nu se pot realiza operații decât dacă există bolnavul și donatorul sau organul donat”, a declarat marți Gabriela Firea.

„Dezmint tot ceea ce exprimă în spațiul public fostul ministru al Sănătății, care face acuzații nefondate. Îi transmit din nou că ne vom vedea în instanță pentru că nu se poate juca la nesfârșit de dragul unei cariere politice pe care și-o dorește fulminantă, dar ea nu poate fi construită pe minciună”, susține Firea.