Tânăr din Olt, împușcat de 6 ori de Ionuț „Viață Periculoasă”, vecinul căruia i-a cerut să dea muzica mai încet

843
Tânărul care și-a ,,liniștit,, vecinul cu pistolul. Foto: facebook Ionuț VP

Silviu Marian Betiu, în vârstă de 18 ani, din Olt, a ajuns aseară la spital cu șase plăgi împușcate, după ce i-a cerut unui vecin dintr-un bloc de pe strda Teilor, din Cisnădie, să dea muzica mai încet. Vecinul, Forgaciu Ionuț Cosmin, cu ID pe o rețea de socializarea Ionuț VP (Viață Periculoasă), a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Aseară, în jurul orei 20.00, un tânăr de 18 ani din Olt a fost împuşcat de şase ori cu un pistol cu bile de un vecin de scară de 31 ani, originar din localitatea Râmnicu Vâlcea, ambii locatari ai unui bloc de pe strada Teilor, din localitatea sibiană Cisnădie. Totul a pornit de la faptul că victima, Betiu Silviu Marian, , i-ar fi cerut agresorului să dea muzica mai încet pentru că deranja pe toată lumea.

„În jurul orei 20,15, IPJ Sibiu a fost sesizat prin 112 în legătură cu faptul că în localitatea Cisnădie, pe fondul unui conflict spontan din cauza gălăgiei într-un bloc, un localnic de 31 de ani l-a împuşcat pe un tânăr de 18 ani, din Olt, cu un pistol tip airsoft, provocându-i şase plăgi în zona superioară a corpului”, a declarat agentul şef adjunct Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

Tânărul împuțcat a ajuns conştient, stabil hemodinamic şi respirator la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, diagnosticul pus de cadrele medicale fiind şase plăgi prin împuşcare cu pistol cu bile, respectiv două plăgi în axila şi urechea stângă, două plăgi la braţul stâng şi alte două în spate.

Cel care l-a împuțcat pe oltean a fost reținut pentru 24 de ore și  urmează a fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare pentru 30 de zile. El lucrează la un service auto din Cisnădie și practică Kikboxing-ul, iar pe o rețea de socializare este cunoscut drept Ionuț Viață Periculoasă.