Florina Cercel și Carmen Tănase aduc GAIŢELE la Slatina

222

Una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane românești se va juca la Slatina, pe 7 mai. Actorii teatrului Tony Bulandra aduc un spectacol de succes pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

Casa de Cultură a Sindicatelor a pus în vânzare biletele la una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane românești, “Gaițele” sau ”Cuibul de viespi” – cum se intitula la începutul anilor ’30. De luni până vineri, între orele 14.00- 19.00, slătinenii interesați să umărească o comedie de cinci stele, pot achiziționa bilete la prețul de 80 de lei.

Din distribuție fac parte nume mari ale scenei românești: Florina Cercel, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Carmen Ionescu, Ioana Farcaș, Antonia Ionescu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi,  Liviu Cheloiu și Sebastian Bălășoiu.

De-a lungul anilor, spectacolul s-a jucat în multe variante, pe mai toate scenele ţării, și fie că a avut în distribușie actori celebri sau amatori, s-a bcuurat de fiecare dată de un succes enorm.