Doliu în muzica populară! O îndrăgită astistă a murit cu puţin timp în urmă

296

Interpreta Ionela Prodan a încetat din viaţă în urmă cu puţin timp, la Spitalul Elias din Capitală. Anunţul a fost făcut chiar de către una dintre fiicele artistei. Anamaria Prodan scris despre dispariţia Ionelei prodan pe pagina sa de socializare.

Artista s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic şi artista a încetat din viaţă pe patul de spital.

,,Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!

Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!”, a scris Anamaria Prodan pe facebook.