Copiii, învățați să aibă o postură corectă

122

În cadrul proiectului ”Sănătate prin mișcare”, proiect câștigător în cadrul unui program al furnizorului regional de electricitate, Direcția de Asistență Scoială și Protecția Copilului Olt îi va învăța pe tineri că postura corectă este foarte importantă pentru sănătate.

Din februarie, DGASPC Olt a demarat  activitatea ”Sănătate prin mișcare”, activitate sponsorizată de către CEZ România S.A., prin proiectul ”Sănătate prin mișcare”, proiect câștigător în cadrul campaniei ”Generatorii de bine”.

Mâine, ora 12.00, la Centrul Cultural ”Eugen Ionescu”, instituția va organiza simpozionul ”Postura corectă a tinerilor”, ocazie cu care copiii din căsuțele direcției vor prezenta spectacolul ”Flori de primăvară”.

Proiectul intern „Generatorii de Bine” încurajează angajații Grupului CEZ în România să propună și să se implice în proiecte de responsabilitate socială, în beneficiul comunităților locale din aria de activitate a Grupului (județele Argeș, Constanța, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea).