AVEREA FABULOASĂ a Ionelei Prodan. Vezi câte milioane de euro moștenesc fetele artistei

288

Ionela Prodan a fost una dintre cele mai bogate interprete de muyică populară. Artista, care a fost implicată în politică, avea o nsumă fabuloasă în conturi, conform ultimei declaraţii de avere depusă în urmă cu mai mulţi nani când a candidat pentru Senat. Ea şi-a scris testamentul cu mai mult timp în urmă, împărţindu-şi agoniseala între cele două fiice şi cei patru nepoţi.

Artista a recunoscut anul trecut, într-o emisiune TV, că şi-a scris testamentul.

„Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa mai negândit, decât de mine. Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoţi nu am împărţit, le-am pus bani pe numele lor şi, când vor face 18 ani, să deschidă contul. Am trei de la Ana şi una micuţă la Las Vegas. Am patru nepoţi. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, a declarat Ionela Prodan în cadrul unei emisiuni TV.

Pe lângă banii pentru nepoţi, fetele Ionelei Prodan au de împărţit milioane de euro. Cantareata are 1,4 milioane de euro doar in conturi. Artista si-a publicat declaratia de avere in octombrie 2016, cand a candidat pentru Senat, din partea PSD Covasna.

Fiicele artistei vor imparti şi cele doua terenuri, un apartament si 3 vile aflate pe numele mamei lor.