Primar oltean, ameninţat de criminal: ,,Când ies îţi iau gâtul!” Află de ce a ajuns primarul în atenţia unui dezaxat

1789

Criminalul de la Brastavăţu care şi-a ucis şi incendiat mama în această dimineaţă şi a injungiat de mai multe ori o vecină a ajuns în custodia poliţiei. Înainte de a fi imobilizat de oamenii legii, bărbatul l-a ameninţat pe primarul localităţii. Acesta a sosit la locuinţa mamei criminalului împreună cu pompierii voluntari din localitate, pe a stinge casa incendiată de bărbat.

,,Când ies îţi iau gâtul!”, i-a strigat criminalul de la Brastavăţu primarului Cici Constantin Oprea, furios că edilul şi-a permis să-l ia la rost pentru nenorocirea produsă.

Cu siguranţa, va mai trece mult timp până când bărbatul, pe numele lui Ionel Florica, în vârstă de 45 ani, va mai putea umbla liber printre semeni. Dacă nu va ajunge să fie condamnat pentru cele trei acuzaţii aduse de procurori-omor, tentativă de omor calificat şi distrugere prin incendiere, el va sta foarte mulţi ani într-un spital de boli psuihice.

Procurorul Marian Niţu, şeful Secţiei Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a declarat pentru Realitatea Oltului că se ia în calcul dispunerea unui examen psihiatric în cazul criminalului de la Brastavăţu.

,,În urma audierilor, bărbatul a ridicat multe semne de întrebare cu privire la starea de sănătate mintală aşa că se ia în calcul dispunerea unei expertize psihiatrice. Bărbatul vorbea despre drone, intervenţii extraterestre… deci, e ceva în neregulă cu el. Se doreşte să se afle dacă avea probleme psihice sau ele s-au declanşat acum pe fondul consumului excesiv de alcool”, a declarat procurorul.

Acesta a confirmat faptul că bărbatul a ieşit din locuinţa mamei sale, după ce a înjunghiat-o de mai multe ori pe aceasta, provocându-i decesul, deybrăcat complet şi şi-a alergat cu cuţitul mai multe vecine. penste una dintre ele a intrat în casă şi a înjunghiat-o.