IMAGINILE TRAGEDIEI Accident cu victime multiple la Optaşi Măgura. Trei persoane încarcerate, una decedată

3989

Un bărbat și-a pierdut viața, iar alți doi au ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident rutier care s-a produs în această dimineață, pe Drumul European 574, între localitățile Negreni și Colonești. pe raza localității Optași Măgura, la kilometru 80. În accident a fost implicată o autoutilitară și un tir, în care se aflau patru persoane.

Evenimentul rutier s-a produs cu puţin timp în urmă, când o autoutilitară condusă de un tânăr de 27 ani a pătruns pe contrasens si s-a izbit frontal de un tir.
La locul accident s-au deplasat o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare de la Stația de Scornicești și mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt.

„În momentul sosirii echipajelor, cei trei bărbați aflați în autoutilitară au fost găsiți încarcerați. Șoferul acesteia, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Ciupercenii Noi, județul Dolj, a fost găsit decedat. Pentru extragerea celor doi pasageri, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, autoutilitara fiind grav avariată în urma impactului. Cei doi bărbați, unul în vârstă de 37 de ani și celălalt în vârstă de 55 de ani, ambii din localitatea Ciupercenii Noi, au fost transportați la UPU Slatina, politraumatizați.”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Șoferul tirului a fost testat cu etilotestul și s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice.
Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru aproximativ o oră. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru omor din culpă.