Halucinant! Și-a violat sora mai mică, timp de 10 ani de zile

718
Abuse

În județul Brăila, un bărbat de 27 de ani a fost condamnat la 5 ani de închisoare, pe un motiv de neimaginat. Și-a violat sora mai mică de sute de ori în decursul a 10 ani.

În tot acest timp, fata a consemnat într-un jurnal toate abuzurile la care a fost supusă. Judecătoria Brăila l-a condamnat, pe 16 februarie, pe Mădălin Stoian (27 de ani) la cinci ani de închisoare cu executare pentru viol. Decizia a fost atacată cu apel, primul termen în proces urmând să aibă loc la Curtea de Apel Galați pe 11 aprilie, relatează reporterntv.ro.

Tânărul a ajuns în atenția polițiștilor după ce tatăl său le-a predat anchetatorilor un jurnal scris de fiica sa, Ionela, acum în vârstă de 20 de ani, în care le povestește coșmarul pe care l-a trăit timp de 10 ani. Fata a fost obligată de fratele său să întrețină de nenumărate ori raporturi sexuale orale, normale și anale. Încă de când avea 7 ani, fratele său o obliga să se uite la filme cu conținut sexual explicit. I-a cerut apoi să întrețină un raport sexual oral, iar după un timp a făcut sex normal cu copila, în pofida rugăminților ei de-a se opri.

“La câteva zile, inculpatul a forțat-o din nou pe sora sa să întrețină un nou raport sexual, situația repetându-se contrar voinței persoanei vătămate, după bunul plac al inculpatului, în momentele în care părinții nu erau acasă”, se menționează în rechizitoriu.

 După câteva săptămâni, Mădălin S. a obligat-o pe sora sa să întrețină raporturi sexuale anale, iar de atunci a folosit-o ca pe un simplu obiect sexual. La un moment dat, nici nu se mai ascundea, fiind surprins odată de o verișoară când își sodomiza sora chiar în casa bunicilor, dar nu a părut să-l deranjeze prea mult.

“Raporturile sexuale au continuat în aceeași manieră, acestea având loc fie pe perioada zilei, când părinții erau plecați la muncă, fie în timpul nopții, inculpatul profitând de faptul că părinții dormeau și aveau intrări separate. Pe fondul acestor abuzuri, inculpatul a devenit din ce în ce mai autoritar, amenințând-o pe sora sa cu acte de violență “dacă va relata cuiva cele întâmplate”. Cu timpul, inculpatul a început să controleze tot ceea ce făcea sora sa, inclusiv discuțiile purtate de aceasta pe Facebook, cerându-i să șteargă anumite postări, în caz contrar lovind-o și amenințând-o. Totodată, a început să-i impună felul în care să se îmbrace, solicitându-i acesteia să i se adreseze cu sintagma ”șeful meu”. Victima a menționat că inculpatul o folosea pur și simplu după bunul plac”, susține procurorul de caz în actul de acuzare.

În septembrie 2015, tânăra de 20 ani a decis să pună capăt celor 10 ani de sclavie sexuală și s-a mutat la un băiat pe care îl cunoscuse pe o rețea de socializare. Înainte de a pleca de acasă, i-a lăsat tatălui său un jurnal cutremurător, în care a consemnat fiecare moment de groază, durere și rușine pe care l-a trăit în acești ani de abuzuri sexuale.

Tatăl său i-a anunțat dispariția la Poliție, dar le-a predat oamenilor legii și jurnalul.

Tânăra își structurase jurnalul pe trei capitole (”frate”, ”părinți” și ”ani din copilărie”), iar cele consemnate vorbesc de la sine: “Având un frate mai mare, ar trebui să te protejeze, nu să te facă să suferi. Când acel frate care te bate fără să greșești și abuzează de tine de la 6 ani și până la 17 ani… Care îți distruge viața și spune că îți vrea binele. Care e frate doar în scris și pe la spate te abuzează sexual sau te atinge peste tot. Te bate, te sperie, te amenință – acesta e frate sau un gunoi?” “La 25 de ani (fratele – n.r.) te controlează, are fantezii cu propria soră și te amenință cu moartea dacă spui ceva. Dacă are chef, te folosește ca pe un sac de box… Un Demon e prea puțin spus, ești un gunoi ratat!. Uneori, stau cu frică seara, să nu mor sau altceva… Și părinții cum pot gândi ca iarna (fratele – n.r.) să stea cu mine în aceeași cameră și în același pat! Nu au minte!”.

Mădălin S. a recunoscut că și-a abuzat sora, dar susține că adolescenta venea de bunăvoie la el ca să-i permită accesul la Internet sau ca să poată ieși în oraș. A picat însă testul cu detectorul de minciuni și, după doi de cercetări, polițiștii l-au trimis în judecată pentru viol.