Pianul călător poposește din nou la Slatina și Caracal

156

Pianistul Horia Mihail pleacă din nou la drum într-un turneu naţional extraordinar, în perioada 9 aprilie – 8 mai urmând a susține 18 recitaluri în 17 oraşe din ţară. Pe lista orașelor unde va răsuna muzica lui Mozart, Beethoven, Schumann și Enescu se află și cele două municipii ale Oltului.

Turneul Extraordinar „Best Of” nu putea ocoli Slatina și Caracal, cele două municipii ale Oltului care au găzduit și la turneele precedente concertele susținute de pianistul Horia Mihail, unul dintre pianele călătoare fiind încredințate comunității caracalene.

Pe 22 aprilie, la Centrul Cultural Eugen Ionescu Slatina, iar pe 26 aprilie la Teatrul Naâional Caracal, pianul călător poposește pe meleaguri oltene, începând cu ora 19.00, sub genericul „România 100. Pianul Călător (8) – Turneu Extraordinar Best Of”. Intrarea se va face pe bază de invitații care vor putea fi ridicate de la casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu începând de miercuri 11 aprilie 2018, ora 16,00, iar de săptămâna viitoare de la casieria teatrului caracalean.

Pentru acest turneu, în care se marchează 100 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia, Horia Mihail a pregătit o serie de piese celebre de Mozart, Beethoven, Schumann şi George Enescu.