Terifiant! Și-a ucis soția, apoi a făcut live pe facebook

133

Un bărbat din localitatea Ştefăneşti, din judeţul Argeş, este suspectat că şi-a ucis soţia în vârstă de 28 de ani, pe care a înjunghiat-o în gât cu un cuţit și i-a dat foc, după care a plecat cu copilul lor în vârstă de trei ani.

Suspectul a fost găsit de către poliţişti la rude şi dus la audieri. El a fost reținut.

La scurt timp după ce tragedie, bărbatul pe nume Doru Steianof a intrat pe Facebook, unde şi-a mărturisit fapta, conform ziarulargesul.ro.

”Bă, nici nu vă trece prin cap ce-am făcut! Nu e de Live, e vorba să ascultaţi. Oricum, am dat de belea mare, mânca-v-aş. Când eşti gelos şi să uibeşti, bă! Adică să iubeşti mai mult decât trebuie. Ce-am făcut acuma n-o să regret toată viaţa mea. Când iubeşti pe cineva prea mult nu e bine. O iei razna, io unul aşa am făcut. Am luat-o razna că am iubit prea mult şi n-am suportat. Pe muierea mea, pe Lavinia. Da vorba aia, toate are limită. S-a terminat urât de tot. M-am rugat de ea, hai Lavinia să ne împăcăm. Bă, n-a vrut. De ce n-a vrut, nu ştiu. Cine a îmbârligat-o, cine a stat pe capul ei o să-şi dea seama după aia şi o să se gândească”, a spus bărbatul în filmarea de pe Facebook, conform sursata.ro.

Totodată, el îi zicea copilului „să-l iubească pe tati, pentru că şi tati te iubeşte mult de tot”.