Accident grav! Șapte persoane rănite

280

Un accident a avut loc în localitatea Golești, pe Dealul Negru, județul Vâlcea,  după ce şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens și a lovit alt autovehicul.

În urma accidentului, șapte persoane au fost rănite, dintre care cinci sunt copii.

”Din primele verificări a rezultat că şoferul unui autoturism care se deplasa pe sensul Piteşti – Râmnicu Vâlcea a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, într-o curbă la stânga, a intrat pe contrasens şi în coliziune cu alt autoturism”, a afirmat reprezentantul IPJ Vâlcea,  Sandra Dăscălete.

”Un accident rutier a avut loc în localitatea Goleşti, zona pensiunii, două autoturisme fiind implicate. A intervenit o autospecială de stingere cu descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Dintr-o maşină a ieşit fum şi s-a intervenit pentru îndepărtarea pericolului. În urma accidentului au fost răniţi cinci copii şi doi adulţi. O fetiţă în vârstă de opt ani cu traumatism toracic şi abdominal este într-o stare mai gravă, celelalte victime fiind stabile. Toate victimele au fost transportate la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Cătălin Popescu.