Se caută electricieni și paznici la Străzi și Iluminat Public

182

Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public a Primăriei Slatina a scos la concurs două posturi de paznic și trei de electrician.

De încă 5 angajați are nevoie în această perioadă administrația municipală la Străzi și Iluminat Public. Se caută doi paznici la Serviciul Administrare Parcări, cu studii generale sau liceale și certificat calificare/ atestat agent pază, fără a fi impusă condiția vechimii în muncă.

Cele trei posturi de muncitori calificați, treapta I, III și IV, sunt în cadrul Compartimentului Mentenanţă şi Dezvoltare Reţele Iluminat Public. Pentru primul post se cer: atestat de calificare profesională în meseria de electrician, permis de conducere categoria B – minimum 1 an și vechime în meserie de minimum 9 ani. Pentru treapta III, se cer: calificare profesională in meseria de electrician și vechime de minimum 3 ani, iar pentru ultimul post se cere calificare, permis de conducere categoria B (de cel puțin 1 an) și nu se cere vechime în meserie.

18 aprilie este data limită pentru depunerea dosarelor, concursul urmând a fi organizat pe 26 aprilie proba scrisă și pe 30 aprilie interviul.