”Iepurașul cu surprize”, un dar de Paște de la OFSD Slatina

223

Într-o atmosferă de poveste, înconjurați de personajele din desenele animate preferate, 25 de copii din Slatina s-au întâlnit cu ”Iepurașul cu surprize”, la locul de joacă Dodolino.

Organizația Femeilor Social Democrate din Slatina le-a oferit micuților slătineni o petrecere de Paște, de unde nu au lipsit confecționarea de ouă și coșulețe din diferite materiale, concursuri și jocuri interactive cu premii surpriză, face painting, dansuri și întâlnirea cu simpaticul Iepuraș.

”Am dorit să marcăm, prin acest eveniment, plin de culoare și veselie, Sărbătorile Pascale când trebuie să fim cu toții mai buni, mai generoși, să dăruim, să ne bucurăm. Aici, la locul de joacă am găsit atmosfera ideală atât pentru copii, cât și pentru noi, femeile social democrate din Slatina care i-am ajutat pe cei mici să realizeze cele mai frumoase ouă și coșulețe, cadouri perfecte pentru mămici și bunici. Mulțumesc copiilor, mămicilor, colegelor mele din OFSD Slatina și gazdei noastre”, a declarat Corina Sulger, președinte OFSD Slatina.

La finalul unei seri magice, după câteva ore de joacă și distracție, Iepurașul cu surprize le-a oferit copiilor, la plecare, câte un balon și o vată pe băț.

Manifestările organizate de OFSD pentru copiii și tinerii din Slatina vor continua, în perioada următoare, cu alte evenimente tematice.