Accident mortal la Verguleasa. Află cine și-a pierdut viața

1572

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Verguleasa, care se deplasa cu bicicleta pe drumul principal din comună, a fost lovit în plin de un autoturism. Soferul în vârstă de 25 de ani din Drăgășani, circula din sens opus atunci când l-a lovit pe bicilist. El a susținut că a fost orbit de o mașină care venea din direcția opusă.

Accidentul s-a produs noaptea trecută pe DN 67B, în comuna Verguleasa. În urma impactului dintre autoturism și biciclist, acesta a murit iar șoferul și pasagerul aflat pe scaunul din dreapta al mașinii au ajuns la spital cu diverse traumatisme.

„Evenimentul rutier s-a întâmplat în jurul orei 3.00. Un biciclist din comuna Verguleasa a fost lovit de un autoturism care circula din sens opus, pe DN 67B. După impact, autoturismul a intrat într-un stâlp. Biciclistul a murit pe loc  iar șoferul și un pasager din dreapta au avut nevoie de spitalizare, fiind transportați la spitalul din Drăgășani”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Din primele cercetări a reieșit că tânărul aflat la volanul autoturismului nu consumase băuturi alcoolice. El a declarat că nu a văzut biciclistul din cauză ca a fost orbit de o mașină ce venea din sens opus.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.